luni, 20 septembrie 2010

Teren 1000 mp

Avantaje teren 1000 mp - spatii de recreere, gradini utilitare si decorative.

Iti doresti o casă pentru familia ta? Iți dorești un spațiu verde unde prietenii pot savura un barbeque, copii pot alerga, și unde tu, uneori, poți răsfoi ziare, reviste si carti?

Proprietar vand teren de casa, intravilan, sectorul 5, Bucuresti, si iti spun că alegerea terenului
pe care construiesti casa este cea mai importantă etapă în procesul construcției casei, și aceasta deoarece avantajele și dezavantajele terenului nu pot fi schimbate în viitor.
Suprafața terenului (formă și mărime) determină tipul de casă pe care o poți construi pe terenul achiziționat. De aceea este important să știi ce anume îți dorești: o casă de familie de sine stătătoare sau o casă duplex, o casă pentru o generație sau mai multe, astfel încât să achiziționezi terenul cu suprafața optimă pentru tine:
  • Teren 1000 m²(mp) - sunt necesare pentru construcția caselor de familie, oferind posibilitatea de a construi spații exterioare de recreere și grădini ornamentale sau utilitare.Odată cu mărimea suprafeței terenului cresc și opțiunile privind spațiul utilitar. Desigur exigențele și confortul mărit implică și costuri mai mari. Însă ce-ai zice dacă ai cumpăra teren cu suprafață de 1000mp, deschidere de 21, 5 m, cu latura mai scurtă orientată spre comunicația de acces, la doar 11 km distanță de Piața Unirii, un teren ieftin, doar 65 Euro/mp, până la 08 octombrie 2010?
  • Teren 300 – 400 m²(mp), în general deschidere 6-7 m, cu dimensiuni reduse, astfel că pe această suprafață este imposibil să existe spații de recreere exterioare sau grădini;
  • Teren 400-600 m²(mp), lățime 14-18 m – ideală pentru construcția de case mici, duplex;
Cumperi teren 1000mp? Atunci următoarea ofertă vânzare teren este achiziția dorită:
Proprietar vând teren de casă, intravilan și itabulat în sectorul 5, cartier rezidential nou - cartier Teius.
0722542059
terendecasabucuresti@gmail.com